HydraFacial™

HydraFacial = The best skin of your life!

Alleen HydraFacial gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. De HydraFacial serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Kortom, je krijgt een fantastische HydraFacial glow!

Ik beloof je dat HydraFacial niet alleen het uitzicht van jouw huid zal verbeteren, maar met frequente behandelingen de gezondheid van jouw huid zal herstellen. 

HydraFacial is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging van ons paramedisch huismerk Medik8 of Circadia. Uw HydraFacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van dagelijkse verzorgingsproducten, geadviseerd door mezelf. 

Bij elke behandeling geniet je van een ontspannende nek en schoudermassage!

 

De behandelmogelijkheden:

  • Platinum HydraFacial - €210 90minuten

Dé ultieme HydraFacial ervaring!

Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met Led-Xpert. Led-Xpert heeft 4 functies voor verschillende huidproblemen. Globale anti-aging, acné/imperfecties, gevoelige huid of hyperpigmentatie. Tijdens Led-Xpert krijg je een ontspannende hand of armmassage. 

  • Deluxe HydraFacial - €185 (meest gekozen behandeling) 75minuten

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl we ook specifieke huidproblemen gaan aanpakken via een booster en Led-Xpert. Tijdens Led-Xpert krijg je een ontspannende hand of armmassage.
 

  • Signature HydraFacial - €155 60minuten

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 

  • Signature HydraFacial + gratis huidanalyse - €155

Je eerste keer Hydrafacial? Dan nemen we met het More Mi huidanalyse toestel enkele foto's van je huid. Hierbij krijg je productadvies voor thuisgebruik om je resultaten te optimaliseren. Nadien starten we met de HydraFacial behandeling. Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Tip: Neem een abonnement en geniet van 5 + 1 signature GRATIS! Bedrag in 1keer te betalen of neem gerust even contact op voor een andere betaalafspraak.