Huidverbeterende gelaatsverzorging

Bij jouw eerste bezoek raad ik aan om de meet & treat behandeling te boeken. Daarin zit een complete huidanalyse, met het LightSkin huidanalyse toestel. Dit toestel meet verschillende huidproblemen op in amper 20 seconden!

 

  Bij elke gelaatsverzorging wordt standaard radiofrequentie gebruikt. Dit apparaat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

  Klik hier om meer te lezen over de verschillende apparaten.

  Na elke gelaatsverzorging krijg je ook advies over hoe je best jouw huid thuis verder verzorgt. Het is zeer belangrijk dat je thuis ook de nodige aandacht aan jouw huid schenkt om zo tot een optimaal resultaat te bekomen. Want zeg nu zelf, dat verdien je toch?


  Boek je meet & treat behandeling en ik maak je graag wegwijs tijdens onze eerste afspraak.

   

  Meet & treat                                      70 minuten - € 145,00

  Huidanalyse met Lightskin huidanalyse toestel (+-30 min), gevolgd door het neusje van de zalm. HydraFacial, een diepte reiniging zodat jouw producten thuis beter kunnen inwerken en je naar huis gaat met de beste huid van je leven.

  Opgelet: Indien mogelijk, graag reeds uw huid 2 uur van te voren te reinigen om de natuurlijke lipide van uw huid te kunnen analyseren. Indien dit niet mogelijk is, staat hier reiniging klaar.

   

  Feel good verzorging                      60 minuten - € 75,00

  Heb je nood aan wat tijd voor jezelf? Even ontsnappen aan de dagdagelijkse drukte?

   

  EXPERTS - huidverbetering

  Hydracure                                        60 minuten - € 80,00 

  Een intense hydratatie om de huid te beschermen tegen uitdroging. Vanaf de eerste behandeling levert Hydracure een bijdrage aan het herstel van het hydratatieniveau. Het is misschien wel de belangrijkste lijn naar opbouw andere behandelingen.

  Purexpert                                          60 minuten - € 70,00

  Een verzorging die openstaande poriën, onzuiverheden en acné aanpakt. (Deze behandelingen combineren we niet met DTI) 

  Timexpert White                              60 minuten - € 90,00 

  Een geavanceerde technologie voor de behandeling van vlekjes en hyperpigmentatie. Aan te raden in een kuur van 4 sessies voor een optimaal resultaat. 

  Excel Therapy O²                            60 minuten - € 95,00 

  Een behandelingslijn die de huid beschermt tegen stress veroorzakende milieuomstandigheden en de veroudering vertraagt. Preventieve anti-aging behandeling. 

  Timexpert Radiance C+                    60 minuten - € 80,00 

  Vitamine C is de anti-aging vitamine bij uitstek! De behandeling zorgt ervoor dat de huid terug straalt en glanst door eventuele oorzaken als stress, slaapgebrek, voeding en tabak. Als diepgaande revitaliserende behandeling is een kuur van 4 sessies aan te raden. 

  Timexpert Rides                             70 minuten - € 105,00

  Timexpert Rides is een anti-rimpel expert die zich focust op het verminderen van de dynamische en statische rimpels. Het is ook een ideale aanvulling op behandelingen met botox-injecties, zo blijven de effecten langer zichtbaar. 

   

  Timexpert SRNS                            60 minuten - € 95,00 

  Een nieuwe manier om de veroudering van de huid te vertragen. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan. Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen.

  Timexpert Lift(IN)                          75 minuten - € 110,00

  Benadert cosmetische lifting op een nieuwe manier, met als doel een veilige en pijnloze manier nieuwe vorm te creëren, de huid opnieuw op te spannen en de vorm van de gelaatscontour te herstellen. 
   

  DERMOCOSMETICA

  B-Calm                                          45 minuten - € 80,00

  Een behandeling om de meest kwetsbare huidtypen te begrijpen. B-Calm biedt verzorging aan de gevoelige/intolerante huid tegen de aantasting van de 'beschermende mantel' waaronder deze huidtypen hebben te lijden.