MERKEN

HydraFacial™ = The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

De HydraFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. 

Stap 1: reiniging + peeling
Legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliatie.

Stap 2: extractie + hydratatie
Verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorging met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming
Verzadigt de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde glow te maximaliseren.


Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De HydraFacial serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

 

 

Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini heeft een brede waaier aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen.

Het assortiment bestaat uit 25 lijnen en meer dan 400 producten. Het resultaat van de professionele verzorging wordt versterkt door de aansluitende thuisverzorging.

Anti-Aging: effectieve formules die een antwoord bieden op elke esthetische behoefte.

Medisch-esthetisch: doeltreffende behandelingen met innovatieve technologieën.

For Men: producten die exclusief voor de mannenhuid ontwikkeld zijn

 

Kwaliteit en certificaten 

Germaine de Capuccini is één van de enige cosmeticamerken die de 4 kwaliteitsnormen heeft behaald. Alle producten worden onderheven aan strenge controles en efficiëntietesten. Eveneens wordt er samengewerkt met een huidarts cosmetoloog.

ISO 9001: 2000 Kwaliteit & Management Systeem staat garant voor de kwaliteit van het productieproces bij Germaine de Capuccini.

* ISO 14001 Milieugebonden Management Systeem staat garant voor het respecteren van het milieu

* ISO 22716 Certificaat van Naleving van Goede Productiepraktijken van Cosmetische Artikelen.

* Preventie op de werkvloer.

* Pharmacienorm: de producten van Germaine de Capuccini zijn microbiologisch en farmaceutisch getest.

* CO2-zero certificate: vermindering van de CO2-uitstoot.

* Hoogste kwaliteitsnorm voor onze zonneproducten Golden Caresse.

* De producten van Germaine de Capuccini worden niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke bestanddelen.

 

 

I.am.klean

Caroline Rigo is van mening  dat elke vrouw het  recht heeft op een gezond en gelukkig leven, met makkelijke, mooie en  healthy  make-up.  Toen ze besefte  dat vrouwen  in haar make-upstoel  hier ook echt  nood  aan  hadden, maar geen  enkel  merk vond dat hier een antwoord op kon bieden, wist ze dat  ze zelf iets moest maken.   Zo ontstond Cent Pur Cent in de medische wereld en  pharmacie.  

Bovendien werd de  vraag naar gezonde en natuurlijke make-up  ook  binnen de beautywereld, elke dag groter.  Op die manier werd een nieuwe make-uplijn geboren: i.am.klean.