INFORMATIE APPARATUUR

DTI

Nieuwe ongeëvenaarde ontwikkeling, visuele mesotherapie om actieve ingrediënten dieper in de huidlagen te brengen (90% ipv 30% zonder apparaat). Een zeer zachte, aangename en ontspannende behandeling.

Fase 1: het product wordt beter insluisbaar gemaakt waarbij de hoornlaag zich openstelt voor opname van de werkstoffen. 
Fase 2: het transport van het ingrediënt naar de gewenste huidlaag brengen.

DTI apparaat wordt standaard gebruikt bij elke gelaatsverzorging (met uitzondering acné huid). DTI wordt niet aanzien als supplement, hiervoor wordt geen meerprijs gevraagd.

 

Radio Frequentie

Innovatief concept met dynamische controle, lage spanning en hoge efficiëntie. Het programma wordt persoonlijk afgestemd op de klant.

De energie wordt uitgezonden naar de plaats waar we willen behandelen. We kunnen in de diepte werken op lage kracht. Het opwarmen van het weefsel gebeurt gelijkmatig, het weefsel langs de buitenzijde is niet warmer dan binnenin.

Versnelt het metabolisme van de fibroblasten en verhoogt de productie van elastine, hyaluronzuur en collageen. Tevens verbetert het ook de stofwisseling en de bloedsomloop. Voedt en brengt zuurstof naar de dermis (lederhuid), terwijl de drainage van vastgehouden vocht en toxines verhoogt.

Het EFFICY apparaat (DTI - Radio Frequentie) werd EXCLUSIEF ontworpen voor Germaine de Capuccini door Biotronik. Biotronik is een bedrijf dat medische toestellen maakt voor artsen. 

 

Led-Xpert

4 kleuren – 4 oplossingen. 

Lichttherapie is het medicijn van de toekomst! Het innovatieve apparaat is gebaseerd op het exclusieve systeem van dioden met een hoge dichtheid, waarbij hoog vermogen, zuiverheid en een directe werking op de huid zorgen voor een maximale efficiëntie van de behandeling.

Rood licht: Anti-aging

Blauw licht (+rood): Imperfecties / acné

Geel licht (+rood): Gevoelige huid

Groen licht (+rood): Hyperpigmentatie

Uniek op de markt, geschikt voor gelaat en decolleté. De flexibele structuur ervan maakt een perfecte aanpassing dicht op de huid mogelijk voor maximale efficiëntie, die energie verlies voorkomt. Het materiaal, biocompatibele siliconen van hoge kwaliteit, is elastisch en duurzaam en past zich aan als een tweede huid

 

Dermatech pen(microneedling)

Dermatech pen is een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 elektrisch aangedreven micronaalden op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren. Tegelijkertijd stimuleert het een betere opname van de actieve bestanddelen.

De micropuncties veroorzaken een ontstekingsreactie die de afgifte van groeifactoren activeert en de aanmaak van fibroblasten in de onderhuid stimuleert.

Als gevolg daarvan neemt de productie van elastine, collageen I, III en IV en glycosaminoglycanen toe, die een verbetering in de kwaliteit en textuur van de huid genereren.

 

Lightskin Huidanalyse

Met de Lightskin voer je een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit in slecht 20 seconden! Je ziet meteen hoe de verschillende huidlagen er wekelijk aan toe zijn. De camera (15 megapixel) maakt 3 haarscherpe foto's met 3 soorten licht; RGB, UV & gepolariseerd.